Οκονομικά Προγράμματα Νοσηλείας

Εκτός από τα προγράμματα που καλύπτουν τον ασφαλισμένο από το 1ο ευρώ μπορεί κάποιος να διαλέξει ανάμεσα σε διάφορα προγράμματα ασφάλισης υγείας στα οποία συμμετέχει στα έξοδα που θα προκύψουν. Η συμμετοχή αυτή μπορεί να είναι κάποιο συγκεκριμένο και προκαθορισμένο ποσό που εκπίπτει από το λογαριασμό του νοσοκομείου που θα αποζημίωνε η ασφαλιστική του εταιρία, ή ένα προκαθορισμένο ποσοστό.
Τα προγράμματα αυτά είναι πολύ οικονομικότερα αφού η ασφαλιστική εταιρία δεν επωμίζεται ολόκληρο το βάρος της αποζημίωσης.
Την «απαλλαγή» που δεν αποζημιώνει η ασφαλιστική ή το ποσοστό  «συμμετοχής» του ο ασφαλισμένος μπορεί να τα αποζημιωθεί από τον φορέα της κοινωνικής του ασφάλισης ή από κάποιο πρόγραμμα ομαδικής ασφάλισης στο οποίο πιθανόν συμμετέχει.
Έτσι εξοικονομείται μέρος των ασφαλίστρων που καταβάλουμε κάθε χρόνο, ενώ μία νοσηλεία σαν ενδεχόμενο δεν είναι καθημερινό φαινόμενο.

Δείτε στα παρακάτω links τα πολύ ενδιαφέροντα προγράμματα της Ευρωπαϊκής Πίστης: Πρόκειται για «κάρτες νοσηλείας» με σημαντικές παροχές και ενδιαφέροντα ασφάλιστρα

1.
MegaCare 100 με εκπιπτόμενο ποσό από €1.000 έως €12.000 
   α) Ασφάλιστρα με εκπιπτόμενο από 1.000 έως 5.000€
   β) Ασφάλιστρα με εκπιπτόμενο από 6.000 έως 12.000€
Όροι του
Megacare 100 με εκπιπτόμενο ποσό
2.
MegaCare 85 & MegaCare 70: Ασφάλιστρα & Συνοπτικές Παροχές
3.
MegaCare 85: Όροι & MegaCare 70: Όροι

Αυτού του είδους τα προγράμματα αποτελούν ιδανική λύση σε συγκεκριμένες κατηγορίες πολιτών, δηλαδή:
1) Σε εκείνους που έχουν κάποια χρήματα "στην άκρη" και δεν θέλουν να καταβάλουν ασφάλιστρα τα οποία θεωρούν «πολλά»
2) Σε όσους συμμετέχουν σε προγράμματα ομαδικής ασφάλισης υγείας από τον εργοδότη τους και καλύπτονται ήδη με κάποιο πρόγραμμα περίθαλψης για κάποιο ετήσιο ποσό.
3) Στους έχοντες την αντίληψη ότι σε μια δύσκολη στιγμή τα πολλά χρήματα δεν θα τα έχει αλλά το ποσό της συμμετοχής του μπορεί με σχετική ευκολία να το διαθέσει ή να το βρει από άλλες πηγές.

 

Συνεργάτες


EurelAEDAKlogomaPOLARIS0pir_logo

Η αναδημοσίευση (ολική ή μερική), η περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο με οποιονδήποτε τρόπο ή μέσο  (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοστατικό, ηχογράφησης ή άλλο): ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ άνευ προηγουμένης γραπτής αδείας του διαχειριστού του www.travelsafe.gr  σύμφωνα με τη κείμενη  Ελληνική νομοθεσία και τους εν Ελλάδι ισχύοντες νόμους του διεθνούς δικαίου.