Ασφάλιση Ακυρωτικών

Αγοράζοντας ένα ταξιδιωτικό πακέτο αρκετά νωρίς σε σχέση με την ημερομηνία που θα ταξιδέψουμε, έχουμε πλεονεκτήματα: Περισσότερες επιλογές στα ξενοδοχεία, στα δρομολόγια αεροπορικών και ακτοπλοϊκών εταιριών. Ακόμη μπορούμε να εκμεταλλευτούμε τις προσφορές που γίνονται κατά διαστήματα όταν κάνουμε τις κρατήσεις μας πολύ νωρίτερα από την ημερομηνία του ταξιδιού μας.

 

Παρά τα κίνητρα και τις ευκολίες επιλογής, ο φόβος της ακύρωσης του ταξιδιού μας για λόγους υγείας κυρίως είναι το μεγαλύτερο αντικίνητρο. Έτσι μπλέκουμε αγχωμένοι με επιλογές της τελευταίας στιγμής και ότι αυτό συνεπάγεται (λιγότερες μέρες διακοπών, ακριβότερα εισιτήρια, ξενοδοχεία γεμάτα). Είναι το τίμημα που πληρώνουμε απ το φόβο να χάσουμε τις προκαταβολές ή τη συνολική αξία του ταξιδιού που εξοφλήσαμε αν δεν ταξιδέψουμε για λόγους υγείας.

 

Η ασφάλιση ακυρωτικών αναχώρησης μας αποζημιώνει για τα χρήματα που δεν μας επιστρέφουν ταξιδιωτικά πρακτορεία, ξενοδόχοι, μέσα μεταφοράς τα οποία έχουμε καταβάλει, αν χρειαστεί για λόγους υγείας να μην ταξιδέψουμε. Κοστίζει λίγο και μπορούμε άφοβα να σχεδιάσουμε έγκαιρα το ταξίδι μας.

Τα περισσότερα πακέτα ταξιδιωτικής ασφάλισης ενσωματώνουν τη παροχή, και καλύπτουν τον αγοραστή μέχρι ενός ποσού.

 

Υπάρχουν και τα ακυρωτικά λόγω διακοπής του ταξιδιού. Εκεί άλλα πακέτα ασφάλισης αποζημιώνουν τον ταξιδιώτη εάν χρειαστεί για λόγους υγείας να διακόψει το ταξίδι τους. Πέρα από τα έξοδα για τον εσπευσμένο επαναπατρισμό του, προβλέπουν και αποζημίωση για τα ακυρωτικά που θα υποστεί από ξενοδοχεία, αεροπορικές κ.α.  Άλλα πακέτα καλύπτουν την ακύρωση πτήσης και τις συνέπειες της ακύρωσης της λόγω μεγάλης καθυστέρησης της αναχώρησης.

 

Μελετήστε τις παροχές και τους όρους των προτεινόμενων ασφαλιστικών εταιριών και δείτε πόσα ακόμη οφέλη μπορείτε να έχετε.

Η Mondial Assistance δίνει τη δυνατότητα να ασφαλιστείτε μόνο για την ακύρωση του ταξιδιού, χωρίς καμία άλλη ταξιδιωτική κάλυψη. Το κόστος είναι μόνο το 4% της αξίας του ταξιδιού σας.
Η Generali καλύπτει την ακύρωση ενδιάμεσων πτήσεων. Τά προγράμματα της όμως είναι ετήσια.  

 

 

----------------
Σχετικά Θέματα

 

 

 

 

Συνεργάτες


EurelPOLARIS0mapir_logoAEDAKlogo

Η αναδημοσίευση (ολική ή μερική), η περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο με οποιονδήποτε τρόπο ή μέσο  (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοστατικό, ηχογράφησης ή άλλο): ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ άνευ προηγουμένης γραπτής αδείας του διαχειριστού του www.travelsafe.gr  σύμφωνα με τη κείμενη  Ελληνική νομοθεσία και τους εν Ελλάδι ισχύοντες νόμους του διεθνούς δικαίου.