Εισοδήματα & Ανεργία

Η μοναδική περίπτωση κάποιος να χάσει το εισόδημα από την εργασία του χωρίς να ασθενήσει ή να υποστεί κάποιο ατύχημα, είναι να μείνει άνεργος. Αν η επιχείρηση στην οποία εργάζεσαι δεν πάει καλά, και αλλού δουλειά δεν βρίσκεις τότε ή θα πέσεις θύμα των μέτρων εξυγίανσης της ή θα μείνεις άνεργος όταν θα κλείσει.

Όταν είσαι άνεργος, είσαι 100%, όποια κι αν είναι τα ποσοστά που εμφανίζουν οι στατιστικές και οι κυβερνήσεις. Είναι πολύ οδυνηρό να είσαι υγιής, με επαγγελματική κατάρτιση και προϋπηρεσία, τα έξοδα να τρέχουν και δουλειά να μην βρίσκεις.

Άλλο τόσο πονάει, να έχουν περάσει τα χρόνια και η σύνταξη να μην σου φτάνει για να περάσεις ούτε 20 μέρες. Τα χρήματα να φτάνουν ίσα - ίσα για τα φάρμακα και ένα πιάτο φαί.

Αν έλεγα ότι υπάρχει το εμβόλιο που σε προστατεύει και δεν θα μείνεις χωρίς δουλειά, ότι ατυχήματα, ασθένειες δεν θα σε ακουμπήσουν, θα το αγόραζες;

Πράγματι υπάρχει ένας μοναδικός εμβολιασμός. Κάθε χρόνο τον πληρώνεις και τον κάνεις.
Έτσι με την προληπτική αυτή επιλογή προστατεύεσαι από τις οικονομικές συνέπειες που ακολουθούν τα κοινωνικά και φυσικά φαινόμενα όπως η ανεργία, οι αρρώστιες, τα ατυχήματα και τα γεράματα.

Φυσικά και δεν είναι ώρα για αστεία.

Το πρόγραμμα «ΕΙΣΟΔΗΜΑ» της Ευρωπαϊκής Πίστης αποτελεί τον προσωπικό οικονομικό σου εμβολιασμό.
Εγγυάται τότε που εσύ δεν θα μπορείς πια να κάνεις τίποτε για το εισόδημα σου, να έχεις αυτό που διάλεξες σε περιπτώσεις όπως: Προστασία του μηνιάτικου σου από αρρώστιες, ατυχήματα, ανεργία η πτώχευση, σύνταξη  αναπηρίας, σύνταξη στα γεράματα.  

Πρόκειται για το ΜΟΝΑΔΙΚΟ πρόγραμμα που κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά.
Τα ξόρκια και τα «φτου, μακριά από μας» δεν είναι για την εποχή μας.

Εσύ που διαβάζεις αυτή τη σελίδα επικοινώνησε   μαζί μου για μια συνάντηση να δείξω το «εμβόλιο» πως δουλεύει.

Θα με καλομελετάς σε όλη σου τη ζωή.

 

ts final05c.png

Συντάξεις - Επενδύσεις - Ασφάλειες 

 

 

 

Συνεργάτες


mapir_logoPOLARIS0EurelAEDAKlogo

Η αναδημοσίευση (ολική ή μερική), η περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο με οποιονδήποτε τρόπο ή μέσο  (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοστατικό, ηχογράφησης ή άλλο): ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ άνευ προηγουμένης γραπτής αδείας του διαχειριστού του www.travelsafe.gr  σύμφωνα με τη κείμενη  Ελληνική νομοθεσία και τους εν Ελλάδι ισχύοντες νόμους του διεθνούς δικαίου.