Προγράμματα Υγείας "Pour Les Happy Few"

Υπάρχει μία μικρή μερίδα συμπατριωτών μας με ιδιαίτερα «γνωρίσματα».

Πρόκειται για ανθρώπους που:

 • Τα εισοδήματα τους ξεπερνούν τον ελληνικό μέσο όρο.
 • Ζητούν ουσιαστικές και άμεσες καλύψεις στις εκάστοτε ανάγκες τους.
 • Απεχθάνονται τη γραφειοκρατία.
 • Η κάλυψη των εξόδων τοκετού δεν αποτελούν το μοναδικό λόγο ασφάλισης.
 • Δεν απαιτούν «τον ουρανό με τ' άστρα» απλά γιατί πληρώνουν κάποια χρήματα.
 • Διαθέτουν αυξημένη «ασφαλιστική συνείδηση».
 • Γνωρίζουν πολύ καλά τι αγοράζουν.
 • Είναι συνειδητοί καταναλωτές.
 • Διακρίνονται για υψηλή αντίληψη του «value for money»  όπως λέμε στα ελληνικά!
 • Προτιμούν να περιορίσουν τα περιττά έξοδα και να προστατέψουν καλύτερα την οικογένεια τους και τους ίδιους
 • Ταξιδεύουν συχνά σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της υφηλίου.

«Les happy few». Αυτή η κοινωνία πολιτών αναζητεί το καλύτερο και στην ασφαλιστική αγορά.
Η έρευνα τους εστιάζεται κύρια στη Βρετανία, όπου λειτουργούν μεγάλοι ιδιωτικοί ασφαλιστικοί οργανισμοί, παραδοσιακές και αξιόπιστες εταιρίες με μεγάλη πελατειακή βάση παγκόσμιας εμβέλειας και διασποράς που επί μακρόν διαθέτουν εξαιρετικά προϊόντα.
Ακόμη τα κρατικά εποπτικά μέσα ασκούν ουσιαστικούς  ελέγχους, η επαγγελματική δεοντολογία κυμαίνεται σε ζηλευτά επίπεδα, και τα προσφερόμενα συμβόλαια είναι θεμελιωμένα στην «
outmost good faith» και στηρίζονται στην «ασφαλιστική συνείδηση» του αγοραστή τους. Έτσι επιτυγχάνεται ένα παραδεκτό κόστος για το μεγάλο εύρος των προσφερόμενων υπηρεσιών και των υψηλών κεφαλαίων αποζημίωσης.  

Τους πολίτες αυτούς είναι χαρά μου να ενημερώσω και κατατοπίσω με τα εξαιρετικά προϊόντα στο κλάδο Υγείας που προσφέρει η Bupa και η William Russell.

Bupa: Δεν χρειάζεται πολλές συστάσεις. Είναι ο μεγαλύτερος Βρετανικός οργανισμός ιδιωτικής ασφάλισης. Ιδρύθηκε το 1940, και σήμερα έχει παρουσία σε 200 χώρες με πάνω από 10.000.000 ασφαλισμένους παγκοσμίως.

William Russell: Πρόκειται για ένα άλλο Βρετανικό ασφαλιστικό οργανισμό. Προσφέρει ολοκληρωμένα προγράμματα υγείας από τα τέλη της δεκαετίας του '80. Απευθύνονται κύρια σε άτομα που ταξιδεύουν συχνά, ή διαμένουν για μεγάλα χρονικά διαστήματα μακριά από τον τόπο της μόνιμης κατοικία τους. Τα προγράμματα της W.R. λειτουργούν κάτω από την ομπρέλα μεγάλων ασφαλιστικών και αντασφαλιστικών οργανισμών. Η εταιρία χαρακτηρίζεται για τις υψηλού επιπέδου παρεχόμενες υπηρεσίες.
Η
William Russell βραβεύτηκε τον Μάϊο του 2009 (για 2η φορά μέσα σε 3 χρόνια) ως το Best International Private Health Group. Το βραβείο απονεμήθηκε στο Λονδίνο στο 10th International Investment Fund and Product Awards.

Να θυμίσω οτι η ενημέρωση σας είναι καθήκον μου και δεν σας δημιουργεί καμία απολύτως υποχρέωση ή δέσμευση στο πρόσωπο μου.
Απλά επικοινωνείστε! 

 

 

Συνεργάτες


AEDAKlogoPOLARIS0Eurelpir_logoma

Η αναδημοσίευση (ολική ή μερική), η περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο με οποιονδήποτε τρόπο ή μέσο  (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοστατικό, ηχογράφησης ή άλλο): ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ άνευ προηγουμένης γραπτής αδείας του διαχειριστού του www.travelsafe.gr  σύμφωνα με τη κείμενη  Ελληνική νομοθεσία και τους εν Ελλάδι ισχύοντες νόμους του διεθνούς δικαίου.