Συνεργασίες & Καριέρα

Η καριέρα στο χώρο των ασφαλειών είναι πολύ ενδιαφέρουσα, αποδοτική και χωρίς ταβάνι στις οικονομικές απολαβές, μόνιμη και σταθερή απασχόληση, άριστες συνθήκες εργασίας και  προοπτικές εξέλιξης

Προσφέρομαι να βοηθήσω στο ξεκίνημα της ασφαλιστικής σου καριέρας, στην εξέλιξη σου και να απαντήσω στις όποιες απορίες σχετικά με το συγκεκριμένο επάγγελμα στην Ευρωπαϊκή Πίστη Α.Ε.Γ.Α. 

Απαιτούμενα προσόντα: Εντιμότητα, Φιλεργατικότητα και Συνέπεια. Ανεξάρτητα από ηλικία και φύλο. Οι σπουδές - ειδικά στον οικονομικό τομέα - δίνουν ένα ισχυρό πλεονέκτημα.

Είστε Ασφαλιστικός Σύμβουλος, Πράκτορας, Μεσίτης;
Η επαφή με μία φιλική Εταιρία δεν είναι απλά μιά καλή ιδέα, αλλά και μιά ευκαιρία που η πρωτοβουλία σας να επικοινωνήσετε μαζί μου απολύτως εμπιστευτικά, μπορεί να την κάνει πολύτιμη.

Ειδικότερα αν ενδιαφέρεστε να συνεργαστείτε με μία εταιρία που:

  • Αποπνέει Φερεγγυότητα και Αξιοπιστία
  • Πληρότητα στις παρεχόμενες υπηρεσίες
  • Ποιοτικό και συνεχώς βελτιούμενο Service
  • Σταθερή διοίκηση , αρχές, πολιτικές, φιλοσοφία
  • Είναι 100% Ελληνική
  • Ανώνυμη πραγματικά, χωρίς "οικογενειοκρατικό" ή "προσωποπαγές" ιδιοκτησιακό καθεστώς και που
  • Πορεύεται βασισμένη σε Αρχές και Αξίες Αδιαπραγμάτευτες

 Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μου για το καθορισμό μιάς πρώτης συνάντησης.
Τα στοιχεία μου θα τα βρείτε στο Contact Us

 

 

Συνεργάτες


mapir_logoPOLARIS0EurelAEDAKlogo

Η αναδημοσίευση (ολική ή μερική), η περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο με οποιονδήποτε τρόπο ή μέσο  (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοστατικό, ηχογράφησης ή άλλο): ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ άνευ προηγουμένης γραπτής αδείας του διαχειριστού του www.travelsafe.gr  σύμφωνα με τη κείμενη  Ελληνική νομοθεσία και τους εν Ελλάδι ισχύοντες νόμους του διεθνούς δικαίου.