Ασφάλειες Ζωής

Η «Ασφάλεια Ζωής» είναι μία αποτελεσματική μέθοδος αποτροπής των οικονομικών επιπτώσεων που έχει ο άνθρωπος στη ζωή του, είτε ζήσει πολύ - είτε λίγο. Είναι γεγονός ότι δεν γνωρίζουμε αν θα φύγουμε «πριν την ώρα μας» ή σε βαθειά γεράματα, οπότε είναι πολύ σημαντικό να έχουμε φροντίσει ώστε να εξασφαλιστεί:

 • Η προστασία της οικογένειας και των αγαπημένων μας
 • Το μέλλον των παιδιών μας
 • Η αξιοπρέπεια και η ποιότητα της ζωής στα γεράματα

Μόνο μέσα από μία προγραμματισμένη και μακροχρόνια αποταμίευση μπορούμε να εξασφαλίσουμε:

 • Σημαντικά κεφάλαια για τα γηρατειά μας
 • Να στηρίξουμε τις σπουδές και τα πρώτα επαγγελματικά βήματα των παιδιών μας
 • Να μην «γονατίσει» οικονομικά η οικογένεια μας όταν εμείς δεν θα υπάρχουμε.

Στο ταξίδι της ζωής μας ο δρόμος δεν είναι πάντα στρωμένος με ροδοπέταλα. Μου είναι δύσκολο να αναφερθώ σε δυσάρεστα πράγματα με ευχάριστο τρόπο. Θα προσπαθήσω όμως να το κάνω όσο πιό ήπια μπορώ.

Για να φωτίσω λίγο τη σημαντικότητα της απόφασης ν' ασφαλίσει κάποιος τη ζωή του, για παράδειγμα αναφέρω τα ακόλουθα:

 • Το 60% (2 στους 3) των ελλήνων συνταξιούχων παίρνει σύνταξη γήρατος μικρότερη από 600€ το μήνα.
 • Τα άτομα που χηρεύουν παραμένουν οικονομικά ευάλωτα ακόμη και 5 -7 χρόνια από τον χαμό του συντρόφου τους όταν δεν έχουν εισπράξει έσοδα από κάποια «Ασφάλειας Ζωής».
  Πολλοί από αυτούς για να ανταπεξέλθουν στη νέα κατάσταση αναγκάζονται να βρουν μια ακόμη εργασία, δανείζονται από συγγενείς και φίλους, αλλάζουν σπίτι...
  (Πηγές: Π.Ο.Π.Ο.Κ.Π. Πανελλήνια Ομοσπονδία Προσωπικού Οργανισμών Κοινωνικής Πολιτικής & MetLife - Metropolitan Life Insurance Company, N.Y.)

Από τέτοιες καταστάσεις ακριβώς μας καλύπτουν οι «ασφάλειες ζωής» μέσα από πολλά και ποικίλα προγράμματα. Όσο πιο νωρίς παίρνει κάποιος την απόφαση να προνοήσει για τα γεράματα και τη προστασία της οικογένειας του, τόσο μεγαλύτερα κεφάλαια διασφαλίζει με το ίδιο κόστος!

 


 

 

 

 

 

 

 

 

Συνεργάτες


Eurelmapir_logoAEDAKlogoPOLARIS0

Η αναδημοσίευση (ολική ή μερική), η περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο με οποιονδήποτε τρόπο ή μέσο  (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοστατικό, ηχογράφησης ή άλλο): ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ άνευ προηγουμένης γραπτής αδείας του διαχειριστού του www.travelsafe.gr  σύμφωνα με τη κείμενη  Ελληνική νομοθεσία και τους εν Ελλάδι ισχύοντες νόμους του διεθνούς δικαίου.