Εισοδήματα & Ανικανότητες

Στις πτυχές των κινδύνων που απειλούν κάθε δραστηριότητα της ζωής μας συγκαταλέγεται και η ανικανότητα προς εργασία. Σε πολλές περιπτώσεις δεν μπορούμε να εργαστούμε για κάποιο διάστημα (πρόσκαιρα) ή μόνιμα.

Η ανικανότητα μπορεί να οφείλεται σε κάποιο ατύχημα ή μία ασθένεια που μερικές φορές είναι σοβαρή ή ακόμη και ανίατη.   

Είναι εξαιρετικά σπουδαίο να γνωρίζουμε οτι για εμάς τους ίδιους και την οικογένεια μας θα υπάρξουν εισοδήματα που θα εισρεύσουν τότε που τα χρειαζόμαστε και θα μας στηρίξουν επειδή δεν μπορούμε να εργαστούμε. Τα περιστατικά ανικανότητας απαιτούν τη φροντίδα και παρακολούθηση του παθόντα για μεγάλα χρονικά διαστήματα στο σπίτι, μερικές φορές και χρόνια. Τα έξοδα της ειδικής περιποίησης και φροντίδας "τρέχουν" συνεχώς και αδιάλειπτα...

Η εξασφάλιση εισοδημάτων είναι εφικτή για περιπτώσεις όπως:

  • Μόνιμη Ανικανότητα από ατύχημα
  • Μόνιμη Ανικανότηα από ασθένεια
  • Μόνιμη Μερική Ανικανότητα από ατύχημα
  • Καταβολή κεφαλαίων σε περίπτωση εκδήλωσης μίας Σοβαρής Ασθένειας (Καρκίνος, Νεφρική ανεπάρκεια κ.α.)
  • Απώλεια εισοδήματος από ατύχημα μέχρι και 2 χρόνια
  • Απώλεια εισοδήματος από ασθένεια μέχρι και 2 χρόνια
  • Σύνταξη αναπηρίας

  Ενδεικτικά οι παραπάνω καλύψεις είναι μερικές από εκείνες με τις οποίες μπορείτε να θωρακίσετε τη προσωπική και οικογενειακή σας γαλήνη. Είναι πολύ οδυνηρό για τον οικογενειάρχη που απ τη μιά στιγμή στην άλλη μετατρέπεται από πηγή εσόδων και ευμάρειας για τους δικούς του σε πηγή εξόδων. Είναι τεράστια υπόθεση για τον ίδιο και τους δικούς του στις δύσκολες αυτές στιγμές να υπάρχει σοβαρή οικονομική στήριξη.

Τα ασφάλιστρα είναι πολύ προσιτά και εξαρτώνται από την ηλικία, την επαγγελματική δραστηριότητα του ενδιαφερόμενου. 

 

 

 

 

 

Συνεργάτες


pir_logoEurelPOLARIS0AEDAKlogoma

Η αναδημοσίευση (ολική ή μερική), η περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο με οποιονδήποτε τρόπο ή μέσο  (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοστατικό, ηχογράφησης ή άλλο): ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ άνευ προηγουμένης γραπτής αδείας του διαχειριστού του www.travelsafe.gr  σύμφωνα με τη κείμενη  Ελληνική νομοθεσία και τους εν Ελλάδι ισχύοντες νόμους του διεθνούς δικαίου.