Προστασία Περιουσίας

Στη διάρκεια της ζωής μας αγωνιζόμαστε για να αποκτήσουμε και να διατηρήσουμε περιουσιακά στοιχεία. Τέτοια είναι η κύρια κατοικία, το εξοχικό, το αυτοκίνητο, το σκάφος ή και η επιχείρηση μας.

Δημιουργούμε περιουσιακά στοιχεία γιατί:

  • Τα χρησιμοποιούμε
  • Μας δίνουν εισόδημα από την εκμετάλλευση τους
  • Μας προσφέρουν ένα αίσθημα σιγουριάς
  • Μας καταξιώνουν στα μάτια και στη συνείδηση των άλλων
  • Εξασφαλίζουν την οικογένεια μας για το μέλλον κι εμάς για τα γεράματα μας.

 Όμως όσα και αν αποκτήσουμε δεν θα μας ανήκουν εάν δεν τα εξασφαλίσουμε.

 Η περιουσία μας απειλείται ανά πάσα ώρα και στιγμή από κίνδυνους αβέβαιους όπως: η φωτιά, ο σεισμός η κλοπή, ατυχηματικά περιστατικά, αλλά και βέβαιους: εφορία, γονικές παροχές!

Μόνο με ειδικά προγράμματα ασφάλισης μπορούμε να την προστατέψουμε από τέτοιες καταστάσεις.

Εάν δεν μεριμνήσουμε για τη προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων με την ασφάλιση τους τότε ίσως χρειαστεί να καταφύγουμε σε λύσεις επώδυνες όπως: Απώλεια εισοδήματος, δανεισμός, ρευστοποίηση καταθέσεων και επενδύσεων, πώληση κάποιου ακινήτου.

Στην ενότητα της ασφάλισης περιουσίας προτείνω ιδέες για την προστασία της κατοικίας, της επιχείρησης, του αυτοκινήτου, του σκάφους σας.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου.

Σχετικά Θέματα:
--------------------
Ασφάλιση Κατοικίας  

Ασφάλιση Σκαφών

Ασφάλιση Αυτοκινήτων

 

 

Συνεργάτες


POLARIS0Eurelpir_logomaAEDAKlogo

Η αναδημοσίευση (ολική ή μερική), η περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο με οποιονδήποτε τρόπο ή μέσο  (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοστατικό, ηχογράφησης ή άλλο): ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ άνευ προηγουμένης γραπτής αδείας του διαχειριστού του www.travelsafe.gr  σύμφωνα με τη κείμενη  Ελληνική νομοθεσία και τους εν Ελλάδι ισχύοντες νόμους του διεθνούς δικαίου.