Ασφάλιση Αυτοκινήτων

Για την ασφάλιση του αυτοκινήτου δεν θα πω πολλά πράγματα. Είναι υποχρεωτική και οι περισσότεροι εξ υμών κοιτάνε μόνο τη προσφερόμενη τιμή παρά την αξία του συμβολαίου και τη φερεγγυότητα της εταιρίας στην οποία ασφαλίζονται.

Αυτή η συμπεριφορά μόνο κοντοπρόθεσμα οφελεί. Χιλιάδες ιδιοκτήτες αυτοκινήτων αναγκάστηκαν να ασφαλιστούν εκ νέου όταν η εταιρία στην οποία πλήρωναν "λίγα" έπαψε να υπάρχει απ τη μία μέρα στην άλλη. Ακόμη περισσότεροι είναι εκείνοι που δεν θα αποζημιωθούν ποτέ γιατί οι "φτηνές" - μεταξύ άλλων - φέσωσαν και το Επικουρικό Ταμείο...

Προτιμώ να συνεργάζομαι με εκείνη που "πληρώνει αμέσως" - όπως είναι και το motto της, γιατί προτιμώ τη μακροχρόνια σχέση με τους πελάτες μου.

Μπορείτε να δείτε εδώ τα 2 εξαιρετικά πακέτα της Ευρωπαϊκής Πίστης Smart Plus 1 & Smart Plus 2 που προσφέρουν πολλές καλύψεις με θελκτικά ασφάλιστρα.  

Δείτε ΕΔΩ τις παροχές και τα ασφάλιστρα του ειδικού προγράμματος  "ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ" που δημιούργησε η Ευρωπαϊκή Πίστη. 

Σημαντική έκπτωση: Α) Η Ευρωπαϊκή Πίστη κάνει 5% έκπτωση στα ασφάλιστρα αυτοκινήτου των πελατών της που τα εξοφλούν με πιστωτική κάρτα.
Β) Όσοι αποκτούν μία από τις πιστωτικές κάρτες ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ VISA ή CREDIT, τότε μέσω των καρτών αυτών έχουν: 1. Έκπτωση 10% στα ασφάλιστρα του αυτοκινήτου. 2. Mπορούν να τα εξοφλούν σε 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις

Εάν επιθυμείτε μία σωστή ασφάλιση με λογικά ασφάλιστρα, ή θέλετε να ενημερωθείτε για την έκδοση των πιστωτικών καρτών, με χαρά να σας εξυπηρετήσω. Απλά επικοινωνήστε

ΥΓ:Δεδομένης της - δυστυχώς - ασυνέπειας πολλών εξ ημών στο τρόπο που οδηγούμε και ασφαλίζουμε (όσοι ασφαλίζουμε) τα οχήματα μας, παράλληλα με τη δικομανία και τον εγωισμό που μας διακατέχει, συμβουλεύω να έχτε πάντα στα συμβόλαια σας τη παροχή της Νομικής Προστασίας.

 


 

Συνεργάτες


pir_logoEurelmaAEDAKlogoPOLARIS0

Η αναδημοσίευση (ολική ή μερική), η περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο με οποιονδήποτε τρόπο ή μέσο  (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοστατικό, ηχογράφησης ή άλλο): ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ άνευ προηγουμένης γραπτής αδείας του διαχειριστού του www.travelsafe.gr  σύμφωνα με τη κείμενη  Ελληνική νομοθεσία και τους εν Ελλάδι ισχύοντες νόμους του διεθνούς δικαίου.