Ασφάλιση Σκαφών

Η απόκτηση ενός σκάφους είναι το επιστέγασμα της απόλαυσης για όλους εμάς που είμαστε ένας λαός «θαλασσινός».

Ο Νόμος επιβάλλει την ασφάλιση του σκάφους μας για Υλικές Ζημιές και τις Σωματικές Βλάβες που πιθανόν προξενήσουμε σε τρίτους, όπως και για το ενδεχόμενο της θαλάσσιας ρύπανσης.

Ένα σκάφος όμως δεν παύει να είναι ένα σοβαρό περιουσιακό μας στοιχείο. Μπορούμε να το προστατέψουμε από διάφορους κινδύνους που το απειλούν: όπως η απώλεια του από βύθιση, οι ζημιές που μπορεί να υποστεί κατά τη μεταφορά μου με τρέιλερ, οι μηχανικές βλάβες που μπορεί να υποστεί, ή ακόμη και η κλοπή του εξοπλισμού του (ασύρματοι, ραντάρ, κ.α.). Ακόμη μπορούμε να καλύψουμε τις ζημιές στο «πόδι» και τη προπέλα του.

Άλλες καλύψεις που μπορούν να δοθούν είναι η αστική ευθύνη που προκύπτει από τον σκιέρ που «τραβάμε», την Νομική μας προστασία και την επείγουσα υγειονομική μεταφορά σε περίπτωση περιστατικού σοβαρού ατυχήματος.

Επικοινωνήστε μαζί μου ώστε να σας υποβάλω μια πολύ καλή προσφορά για το αγαπημένο σας σκαρί.

 

Συνεργάτες


maEurelAEDAKlogoPOLARIS0pir_logo

Η αναδημοσίευση (ολική ή μερική), η περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο με οποιονδήποτε τρόπο ή μέσο  (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοστατικό, ηχογράφησης ή άλλο): ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ άνευ προηγουμένης γραπτής αδείας του διαχειριστού του www.travelsafe.gr  σύμφωνα με τη κείμενη  Ελληνική νομοθεσία και τους εν Ελλάδι ισχύοντες νόμους του διεθνούς δικαίου.