Ασφάλιση Υγείας

 

Υγεία ...
Στην αρχαιότητα την θεοποιήσαμε ....
Την ευχόμαστε σε όλους με κάθε ευκαιρία!
Αναγνωρίζουμε τη πολυτιμότητα της όταν την χάνουμε ...

Κύριο χαρακτηριστικό της; Δυστυχώς δεν είναι κολλητική!

Είναι κοινό μυστικό ότι το κρατικό σύστημα υγείας και οι παροχές που προσφέρει σήμερα δεν είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου. Ο πολίτης πλέον γνωρίζει πολύ καλά ότι για να μπορεί να έχει το επίπεδο και τη ποιότητα της περίθαλψης που επιθυμεί ο ίδιος έχει μόνο μία επιλογή: Την ιδιωτική του ασφάλιση.

   Μόνο έτσι αποφεύγει τις αναμονές που ορισμένες φορές είναι απίστευτα μεγάλες:

  • προκειμένου να γίνουν κάποιες διαγνωστικές εξετάσεις ή να νοσηλευτεί.
  • Η εισαγωγή του σε ένα νοσοκομείο να μην εξαρτάται από τις απεργίες του νοσηλευτικού προσωπικού, των γιατρών κτλ.

Τα σύγχρονα ασφαλιστήρια προγράμματα υγείας έχουν τυποποιηθεί σε επίπεδο παροχών σε δύο μεγάλες κατηγορίες: Τη Νοσοκομειακή και την εξωνοσοκομειακή περίθαλψη.

   Η πρώτη κατηγορία είναι ευκολονόητη. Καλύπτει τον ασφαλισμένο από τη στιγμή που εισαχθεί σε ένα νοσοκομείο σαν εσωτερικός ασθενής (είτε από ατύχημα, είτε από ασθένεια).

   Η δεύτερη έχει 2 σκέλη: Το ένα καλύπτει τις ανάγκες του ασφαλισμένου για ιατρικές επισκέψεις σε ιατρούς ή κατ οίκον και διαγνωστικές εξετάσεις. Το άλλο καλύπτει την ανάγκη μας για προληπτικούς περιοδικούς ελέγχους της κατάστασης της υγείας μας.

   Στις σχετικές σελίδες του site θα βρείτε εξαιρετικές προτάσεις και δυνατότητες για τις ανάγκες όλων.

H Ασφαλιστική βιομηχανία, προκειμένου να μπορεί νε εξυπηρετεί και να διατηρεί τους παλαιούς πελάτες της αλλά κυρίως να βρίσκει νέους 
πάντοτε προσαρμόζεται στις εκάστοτε καταστάσεις.

 

 Καλέστε, στείλτε email ώστε να δούμε μαζί τις αναγκες σας. Είτε αφορά νοσοκομειακή είτε πρωτοβάθμια περίθαλψη. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Συνεργάτες


POLARIS0EurelmaAEDAKlogopir_logo

Η αναδημοσίευση (ολική ή μερική), η περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο με οποιονδήποτε τρόπο ή μέσο  (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοστατικό, ηχογράφησης ή άλλο): ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ άνευ προηγουμένης γραπτής αδείας του διαχειριστού του www.travelsafe.gr  σύμφωνα με τη κείμενη  Ελληνική νομοθεσία και τους εν Ελλάδι ισχύοντες νόμους του διεθνούς δικαίου.