Νοσοκομειακά Προγράμματα

Τα δημοφιλέστερα προγράμματα νοσοκομειακής περίθαλψης είναι εκείνα που λειτουργούν με τη λεγόμενη "κάρτα νοσηλείας". Έτσι η ασφαλιστική εταιρία καλύπτει απ ευθείας τον ασφαλισμένο πελάτη της στα συμβεβλημένα με αυτή νοσηλευτικά ιδρύματα χωρίς εκείνος να χρειαστεί να καταβάλλει χρήματα.

Προτείνω ανεπιφύλακτα το πρόγραμμα «Megacare 100» που δημιούργησε η Ευρωπαϊκή Πίστη Α.Ε.Γ.Α. Προσφέρει εξαιρετικές παροχές και με πολύ λογικά ασφάλιστρα. Μάλιστα η Εταιρία δίνει τη δυνατότητα στους ασφαλισμένους της να πληρώνουν τα ασφάλιστρα τους με 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις με χρήση της LifeCard Visa, σε συνεργασία με τη Τράπεζα Πειραιώς.

Οι παροχές του προγράμματος εν συντομία είναι:

 • Στην Ελλάδα: Απεριόριστη νοσοκομειακή περίθαλψη (Ατύχημα - Ασθένεια)
 • 100% κάλυψη στα συμβεβλημένα νοσοκομεία (ΧΡΗΣΗ ΚΑΡΤΑΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ)
 • 100% κάλυψη στα Δημόσια Νοσοκομεία
 • 100% κάλυψη στα μη συμβεβλημένα νοσοκομεία
 • Στο Εξωτερικό: € 350.000 ανά περιστατικό με κάλυψη εξόδων 80%
 • 24ωρο συντονιστικό κέντρο υπηρεσιών υγείας 801-11-01234 από σταθερό, 210-9971829 από κινητό

Ηλικία εισόδου: Από 3 μηνών έως 60 ετών

Πιο αναλυτικά το συγκεκριμένο πρόγραμμα προβλέπει:

 • Αμοιβές χειρουργών στα μη συμβεβλημένα νοσοκομεία με πίνακα που επισυνάπτεται στο συμβόλαιο. Εφ όσον η αμοιβή του χειρουργού υπερβαίνει το ποσό του πίνακα, τότε η εταιρία αποζημιώνει μέχρι και το 80% του υπερβάλλοντος ποσού.
 • Απεριόριστη κάλυψη των μικροεπεμβάσεων που δεν χρήζουν νοσηλείας.
 • Κάλυψη των εξόδων Α! βοηθειών από ατύχημα στα εξωτερικά ιατρεία νοσοκομείου.
 • Αμοιβές αποκλειστικής νοσοκόμας & Χημειοθεραπείες.
 • Επίδομα τοκετού ανάλογα με τη θέση νοσηλείας

Ακόμη, καταβάλλει επιδόματα στη περίπτωση που ο ασφαλισμένος δεν αξιώσει αποζημίωση από την Εταιρία.
Χειρουργικό επίδομα: εάν ο ασφαλισμένος δεν αξιώσει από την Εταιρία καμία αποζημίωση για έξοδα χειρουργού, βοηθού χειρουργού και αναισθησιολόγου, που καθορίζεται ως εξής:

Μικρές επεμβάσεις:                   € 550

Μεσαίες επεμβάσεις:              € 1.000

Μεγάλες επεμβάσεις:              € 1.700

Βαριές επεμβάσεις:                 € 3.000

Εξαιρετικά βαριές επεμβάσεις:  € 4.000

Ημερήσιο Νοσοκομειακό επίδομα: που καταβάλλεται εφόσον δεν υποβληθούν έξοδα νοσηλείας με ανώτατη διάρκεια νοσηλείας 10 ημέρες που καθορίζεται ως εξής:

Θέση Lux:   € 200

Μονόκλινο: € 160

Δίκλινο:      € 140

Τρίκλινο :   € 120

Επίδομα συμμετοχής άλλου φορέα: Σε περίπτωση συμμετοχής άλλου ασφαλιστικού φορέα καταβάλλεται εφ' εφάπαξ επίδομα νοσηλείας ίσο με το 25% των εξόδων που κάλυψε ο άλλος φορέας.

Ευρωπαϊκή Πίστη: Πίνακας Συμβεβλημένων Νοσοκομείων
(Ενημέρωση Ιούνιος 2012)
Megacare 100: Ετήσια τελικά (μικτά) ασφάλιστρα
Megacare 100: Ειδικοί όροι του προγράμματος

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ασφάλισης υγείας: Δείτε εδώ μιά σειρά από ιδέες ασφάλισης με χαμηλά ασφάλιστρα

Συνάνθρωποι μας ηλικίας άνω των 60 ετών αντιμετωπίζουν το ακόλουθο σοβαρό πρόβλημα: Τώρα που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη και θέλουν να ασφαλιστούν, οι πόρτες των εταιριών είναι κλειστές. Ειδικά εάν έχουν ήδη και κάποια προβλήματα υγείας.
Πλέον υπάρχει λύση!
Με την Ευρωπαϊκή Πίστη
είναι δυνατή η ασφάλιση ατόμων ηλικίας άνω των 60 ετών, ακόμη και αν έχουν προϋπάρχουσες καταστάσεις στην υγεία τους. Αναφέρομαι στο πρόγραμμα «Υπερφροντίδα Υγείας». Όσον αφορά το κόστος; Κάτι λιγότερο από 50€ το μήνα!  

 

Τη περίοδο αυτή ζούμε σε ένα περιβάλλον που αποπνέει την οικονομική κρίση που διανύουμε. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει η πολυτέλεια να ανοίγονται άλλες πληγές στην οικογενειακή οικονομία, αν μας συμβεί «κάτι».
Όπως λέμε εμείς οι ασφαλιστές είναι προτιμότερο να έχεις «κάποια κάλυψη» παρά «καμία»!
Όσο υπερβολικό κι αν φαίνεται, μπορείτε να αποκτήσετε μία σημαντική κάλυψη για νοσοκομειακή περίθαλψη όλης σας της οικογένειας, μαζί με άλλες σοβαρές παροχές με ένα απίστευτα χαμηλό κόστος.
Ναι τα μάτια σας δεν κάνουν «αστεράκια» Μπορείτε να ασφαλιστείτε οικογενειακά από 27 μέχρι 57 ευρώ το μήνα! Ούτε λεπτό παραπάνω. Σας το υπογράφω.

 

Με μεγάλη ευχαρίστηση να σας δώσω από κοντά περισσότερες πληροφορίες χωρίς καμία δική σας υποχρέωση. Απλά επικοινωνείστε!  

Προσφέρω εργασία: Αντικείμενο & Προϋποθέσεις  Βιογραφικό (για συμπλήρωση)  Επικοινωνία 

 

 

Συνεργάτες


POLARIS0pir_logomaEurelAEDAKlogo

Η αναδημοσίευση (ολική ή μερική), η περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο με οποιονδήποτε τρόπο ή μέσο  (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοστατικό, ηχογράφησης ή άλλο): ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ άνευ προηγουμένης γραπτής αδείας του διαχειριστού του www.travelsafe.gr  σύμφωνα με τη κείμενη  Ελληνική νομοθεσία και τους εν Ελλάδι ισχύοντες νόμους του διεθνούς δικαίου.