Ασφάλιση Πληρωμάτων Πλοίων & Skippers

Pro Navigantibus

«Άγιε Νικόλα φύλα με…»

 

Είναι τεράστια η ευθύνη και η έγνοια κάθε πλοιοκτήτριας εταιρίας για τους ανθρώπους της που ταξιδεύουν στις πέντε θάλασσες.

 

Για την εργοδοσία είναι εξαιραιτικά σημαντικό οι εργαζόμενοι και οι οικογένειες τους να είναι ψυχικά και συναισθηματικά ήρεμοι, απαλλαγμένοι από κάθε ανησυχία να γνωρίζουν σαν ταξιδεύοντες ναυτικοί, πως ότι και να τους συμβεί, όπου και να βρίσκονται, δεν είναι μόνοι.

Η διασφάλιση των ναυτικών μας μόνο μέσω της ασφάλισης πληρωμάτων πλοίων μπορεί να αντιμετωπιστεί.

 

Θα είναι μεγάλη μου τιμή να συμβουλέψω με αίσθημα ευθύνης και να προτείνω λύσεις μέσω διεθνών ασφαλιστικών κολοσσών στο σοβαρότατο αυτό αντικείμενο έχοντας σύμμαχο τη γνώση και την εμπειρία των συνεργατών μου.

 

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε.


 

Links σε Σχετικά θέματα:

-----------------

 

Συνεργάτες


POLARIS0AEDAKlogopir_logomaEurel

Η αναδημοσίευση (ολική ή μερική), η περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο με οποιονδήποτε τρόπο ή μέσο  (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοστατικό, ηχογράφησης ή άλλο): ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ άνευ προηγουμένης γραπτής αδείας του διαχειριστού του www.travelsafe.gr  σύμφωνα με τη κείμενη  Ελληνική νομοθεσία και τους εν Ελλάδι ισχύοντες νόμους του διεθνούς δικαίου.