Ετήσια Ταξιδιωτική Ασφάλιση
  • Ταξιδεύετε πολλές φορές σε άλλες χώρες;
  • Συνηθίζετε να αναχωρείτε έκτακτα για το εξωτερικό;
  • Παρακολουθείτε αρκετά συνέδρια στην αλλοδαπή;
  • Συμμετέχετε σε εκθέσεις συχνά εκτός Ελλάδος (σαν επισκέπτης ή ως εκθέτης) ;
  • Eπισκέπτεστε συχνά - πυκνά εσείς και τα παιδιά σας συγγενείς σε χώρες μακρινές; (Αυστραλία, Η.Π.Α., Καναδάς, Ν. Αφρική)
Όσο πιο συχνά ταξιδεύουμε, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να βιώσουμε δυσάρεστες καταστάσεις. Ιδιαίτερα εάν πρέπει εκεί που πάμε να μείνουμε για μέρες και οι υποχρεώσεις μας να "τρέχουν".

Η λύση για τη προστασία μας είναι να φροντίσουμε να καλυφθούμε "ταξιδιωτικά" με κάποιο πρόγραμμα ετήσιας διάρκειας που μας προστατεύει για πολλαπλά ταξίδια.

Έτσι κερδίζουμε διπλά: 1) Είμαστε μόνιμα ασφαλισμένοι ακόμη και για έκτακτες αναχωρήσεις.
                                     2) Εξοικονομούμε ασφάλιστρα γιατί τα ετήσια συμβόλαια κοστίζουν λιγότερο από τα ασφάλιστρα που θα πληρώναμε αθροιστικά για τα μεμονωμένα μας ταξίδια.

Υπάρχουν αρκετά και πολύ ικανοποιητικά προϊόντα για να επιλέξουμε ανάμεσα τους για την ετήσια ταξιδιωτική ασφάλιση. Βέβαια οι παράμετροι των πολλαπλών ταξιδιών διαφέρουν για τον καθε ένα μας, πχ Αριθμός ταξιδιών ανά έτος, μέσος όρος παραμονής στο εξωτερικό, χώρες που επισκεπτόμαστε.
Τα προγράμματα που προτείνω για τη καλύτερη προστασία των πελατών μου ανάλογα με τις παραμέτρους που μου περιγράφονται είναι συνήθως των εταιρών: Mondial Assistance και Generali. 
Σπουδάζεις στο εξωτερικό;  
Το ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ GLOBY EXTENDED είναι αποκλειστικά φτειαγμένο για φοιτητές διαμένοντες στο εξωτερικό:
Η Mondial Asistance πρσφέρει τη δυνατότητα κάλυψης ασφαλιστικών αναγκών υγείας φοιτητών που σπουδάζουν στο εξωτερικό. Ετσι μοπορώ να προσφέρω προστασία σε σπουδαστές για διαμονές από 7 μέχρι 365 ημέρες με 1 συμβόλαιο πάρα πολύ οικονομικό. 
Θα προτιμούσα αφού πρώτα μελετήσω τις προσωπικές ανάγκες και τα επαγγελματικά σας χαρακτηριστικά μετά να συμβουλέψω και να προτείνω λύσεις .


--------------------
Σχετικά θέματα:
Προγράμματα πολλαπλών ταξιδιών ετήσιας διάρκειας
 

Συνεργάτες


pir_logoEurelmaPOLARIS0AEDAKlogo

Η αναδημοσίευση (ολική ή μερική), η περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο με οποιονδήποτε τρόπο ή μέσο  (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοστατικό, ηχογράφησης ή άλλο): ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ άνευ προηγουμένης γραπτής αδείας του διαχειριστού του www.travelsafe.gr  σύμφωνα με τη κείμενη  Ελληνική νομοθεσία και τους εν Ελλάδι ισχύοντες νόμους του διεθνούς δικαίου.