Ταξιδιωτική Ασφάλιση με την ihi - BUPA

 

dihi bupa logos.jpg

 

 

 

 

 

H ΙΗΙ (International Health Insurance / Danmark a/s), είναι μία μεγάλη Δανική Ασφαλιστική, με έδρα στη Κοπενχάγη. Ειδικεύεται εδώ και 30 χρόνια στην Ασφάλιση Ταξιδιωτών, πληρωμάτων πλοίων και άλλων ειδικών συναφών ασφαλίσεων. Στα τέλη του 2008 μετονομάστηκε σε Bupa Denmark, branch of Bupa Insurance Limited, με διακριτικό τίτλο "ihi Bupa".

Η BUPA εδρεύει στην Αγγλία. Στη χώρα μας τα προϊόντα Υγείας και Ταξιδιωτικής Βοήθειας της BUPA διανέμονται και και υποστηρίζονται από την General Union Health S.A.

Οι παροχές και τα κεφάλαια που καλύπτει η ihi Bupa είναι εξαιρετικά και χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Handling Agent για τα προϊόντα Bupa στη χώρα μας είναι η εταιρία GENERAL UNION HEALTH, η άδεια λειτουργίας της οποίας ισχύει κανονικά. Το αναφέρω για την αποφυγή σύγχυσης με τις εταιρίες General Union και Geneneral Trust οι άδειες των οποίων ανακλήθηκαν με απόφαση της Επ.Ε.Ι.Α.

 

------------------
Σχετικά Θέματα:

 

 

Συνεργάτες


POLARIS0mapir_logoAEDAKlogoEurel

Η αναδημοσίευση (ολική ή μερική), η περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο με οποιονδήποτε τρόπο ή μέσο  (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοστατικό, ηχογράφησης ή άλλο): ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ άνευ προηγουμένης γραπτής αδείας του διαχειριστού του www.travelsafe.gr  σύμφωνα με τη κείμενη  Ελληνική νομοθεσία και τους εν Ελλάδι ισχύοντες νόμους του διεθνούς δικαίου.