Ποιός είμαι

NX06b.jpgΕίμαι επαγγελματίας ασφαλιστικός & επενδυτικός διαμεσολαβητής, ασκώντας ταυτόχρονα συντονισμό συναδέλφων στην Ευρωπαϊκή Πίστη Α.Ε.Γ.Α.

Αριθμός Γενικού Μητρώου Ε.Ε.Αθηνών: 188503 & ειδικού 3567

Διακριτικός Τίτλος: TravelSafe.
Είμαι πιστοποιημένος για τη πώληση Αμοιβαίων Κεφαλαίων   και προϊόντων Unit Linked

Το ασφαλιστήριο σύμβόλαιο που καλύπτει την Επαγγελματική Αστική μου Ευθύνης έχει αριθμό 20136 (Lloyd's)

Εδώ θα δείτε την εκ του  Άρθρου 11 Π.Δ. 190 / 2006 Yποχρεωτική Ενημέρωση  του Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή

 

Στο παρελθόν εργάστηκα πάνω από μιά δεκαετία σε ταξιδιωτικά γραφεία εισερχομένου τουρισμού (incoming), εξυπηρετώντας κάθε χρόνο χιλιάδες άτομα προερχόμενα από διάφορες χώρες του πλανήτη.

Όταν άλλαξα επιχειρηματική δραστηριότητα, η ενασχόληση μου με ασφαλιστικές εργασίες συναφείς με την ταξιδιωτική βιομηχανία ήταν νομοτελειακή.

Ήθελα να νοιώσω τη μεγάλη ικανοποίηση να δω τους συμπατριώτες μου τουριστικούς πράκτορες και ταξιδιώτες να απολαμβάνουν τη ποιότητα και το εύρος των ασφαλιστικών υπηρεσιών που κάποτε ζήλευα στους Ευρωπαἰους και Αμερικανούς πελάτες μου.

Με όπλο μου τη γνώση της φύσης του επαγγέλματος του τουριστικού πράκτορα και την αγάπη για την εργασία μου, καθημερινά , 14 χρόνια τώρα υπηρετώ το όραμα μου.

 

Το όραμά μου:

Να γίνω πνευματικά ,επιχειρηματικά και συναισθηματικά ένας ισχυρός και αξιόπιστος πόλος έλξης και σημείο αναφοράς στην ελληνική τουριστική αγορά, για την άντληση πληροφοριών, συμβουλών και ολοκληρωμένων προτάσεων για την απόκτηση ασφαλιστικών και χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, όπου:

 • Ο επιχειρηματίας (Τουριστικός πράκτορας είτε ξενοδόχος) μαζί μου θα έχει πλήρη ικανοποίηση των αναγκών του τις δύσκολες ώρες του και στήριξη των επιθυμιών του.
 • Ο πολίτης: θα απολαμβάνει την άμεση παροχή υπεύθυνης ενημέρωσης, πληροφοριών και  συμβουλών ώστε να αποκτήσει μεγαλύτερη καταναλωτική και τουριστική συνείδηση.

 

Η Φιλοσοφία μου:

 • Να είμαι πάντοτε δίπλα στον πελάτη μου και να τον εξυπηρετώ με συνέπεια και αφοσίωση, ειδικά τις κρίσιμες στιγμές της αποζημίωσής του.
 • Με θετική επικοινωνία και συμπεριφορά να προσφέρω στον όποιο ενδιαφερόμενο – χωρίς καμία υποχρέωση – τις συμβουλές μου.

 

 Στρατηγική και Στόχοι:

 • Η ανάπτυξη του ασφαλιστικού και χρηματοοικονομικού μου έργου σε όλο το εύρος και το βάθος του: Ασφαλίσεις Ζωής, Σύνταξης, Εισοδήματος και Υγείας, Περιουσίας, Ποιότητας Ζωής, Επενδύσεις, Χορηγήσεις Δανείων.
 • Διεύρυνση των συνεργασιών μου με αξιόπιστες εταιρίες, ώστε να προσφέρω υπηρεσίες με κύρος, ποιότητα, ανταγωνιστικότητα τιμών.
 • Εκμετάλλευση των δυνατοτήτων που παρέχει η σύγχρονη τεχνολογία για ταχύτερη εξυπηρέτηση.
 • Με τη συνεχή ενημέρωση, εκπαίδευση και αυτοβελτίωσή μου να είμαι πάντοτε ανθρώπινος και αποτελεσματικός συνεισφέροντας στην ευημερία των συνεχώς αυξανομένων πελατών μου.
 • Ικανοποίηση των συνεργαζόμενων ασφαλιστικών εταιριών και συνεργατών για τη διασφάλιση μακροχρόνιων συνεργασιών και συνεχή διατήρηση ανταγωνιστικών ασφαλίστρων αλλά και δημιουργία νέων προϊόντων.

 Αρχές & Αξίες

Όλα τα προαναφερθέντα θα ήταν «γράμματα νεκρά» εάν:

 • Δεν με διακατείχαν οι αρχές της εντιμότητας, της φιλεργατικότητας και της συνέπειας.
 • Δεν πίστευα σε αξίες αδιαπραγμάτευτες στις σχέσεις μου με συνεργάτες και πελάτες όπως η αλήθεια, ο σεβασμός το ήθος, η φιλία.

 

Σήμερα, πάνω από 25 ταξιδιωτικές επιχειρήσεις εμπιστεύονται την ασφάλισή τους στο πρόσωπό μου. Περισσότεροι από 55.000 ταξιδιώτες κάθε χρόνο προστατεύονται με ποικίλα προγράμματα ταξιδιωτικήςασφάλισης που υπέδειξα για: ατομικά ταξίδια αναψυχής, επαγγελματικά, σχολικές εκδρομές, συνέδρια.

 

Μετά από ώριμη σκέψη αποφάσισα να «εκτεθώ» στο διαδίκτυο προσφέροντας ως κύριο "μενού" ασφαλιστικά προϊόντα και υπηρεσίες περί των ταξιδιωτικών.


Με εκτίμηση και αγάπη

 

 

Νίκος Χριστόπουλος

alias

ts final03.png

ΥΓ1: Τα περισσότερα χρόνια της ασφαλιστικής μου καριέρας τα έχω μοιραστεί και ζήσει στην Ευρωπαϊκή Πίστη, της οποίας τις αρχές και αξίες συνειδητά έχω ενστερνιστεί.

ΥΓ2: Πέραν από το Διαδίκτυο θα με βρείτε στο Περιστέρι υπό τη Διεύθυνση Πωλήσεων του κ. Απόστολου Κολοβού, όπου εργάζομαι ως προϊστάμενος πωλήσεων.

ΥΓ3: Το «σηματάκι» της γραβάτας μου δεν είναι της BARCELONA F.C. -ούτε κάποιο οικόσημο, αλλά ο θυρεός του Πανεπιστημίου του CAMERINO (MC –Italia), όπου σπούδασα χημεία στον βιοοργανικό κλάδο.

 

Τελευταίο αλλά πολύ σημαντικό: Η άποψη και τα σχόλια σας είναι σημαντικά και θα ληφθούν Υ/Ο. Με βοηθούν και ενθαρρύνουν στη συνέχιση της προσπάθειας μου για τη βελτίωση του site.

 

Σχολιάστε ελεύθερα επώνυμα, ψευδώνυμα  ή και ανώνυμα στο GuestBook

 

 

 

Συνεργάτες


Eurelpir_logoPOLARIS0maAEDAKlogo

Η αναδημοσίευση (ολική ή μερική), η περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο με οποιονδήποτε τρόπο ή μέσο  (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοστατικό, ηχογράφησης ή άλλο): ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ άνευ προηγουμένης γραπτής αδείας του διαχειριστού του www.travelsafe.gr  σύμφωνα με τη κείμενη  Ελληνική νομοθεσία και τους εν Ελλάδι ισχύοντες νόμους του διεθνούς δικαίου.