Ταξιδιωτική Ασφάλιση On Line με την Mondial Assistance: Οδηγίες

Η Mondial Assistance είναι παγκόσμια ο μεγαλύτερος οργανισμός που καλύπτει επιτόπια τους ασφαλισμένους πελάτες της με ένα μόνο τηλεφώνημα!!

Ο όμιλος Mondial Assistance είναι το αποτέλεσμα της επιτυχούς συνένωσης των:
•    Elvia Ταξιδιωτική Ασφαλιστική (1950)
•    SACNAS - Mondial Assistance (1974)
•    World Access (ΗΠΑ) (1983)
•    World Care (Αυστραλία) (1986)
έτσι καθίσταται ως η κορυφαία εταιρεία ταξιδιωτικής φροντίδας στον κόσμο        
Για την αποτελεσματική ικανοποίηση των αναγκών των πελατών:
•    Διατηρεί 33 λειτουργικά κέντρα σε 28 χώρες, τα οποία εκτείνονται σε όλες τις ηπείρους, με 240 αντιπροσώπους
•    Το προσωπικό της απαρτίζεται από 8.000 ανθρώπους, μιλά 40 γλώσσες και υποστηρίζεται από ένα διεθνές δίκτυο 400.000 παροχέων υπηρεσιών.

 

 Σε περίπτωση δυσκολίας Για άμεση εξυπηρέτηση παρακαλώ επικοινωνήστε στο +306977326865

 

Οδηγίες: Με ένα κλικ εδώ   μπορείτε να αγοράσετε on line σε πραγματικό χρόνο την ταξιδιωτική σας ασφάλεια και να τυπώσετε το ασφαλιστήριο συμβόλαιο σας. Μπορείτε  απλά να ελέγξετε το κόστος της σε συνδιασμό με την ασφάλιση ακυρωτιών ή και μόνο την ασφάλιση των ακυρωτικών του ταξιδιού σας. Αρκεί να θυμάστε τον Α.Φ.Μ. σας και να έχετε κοντά τη πιστωτική σας κάρτα.
Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με τέτοιου είδους διαδικασίες ή επιθυμείτε άλλον τρόπο πληρωμής θα φροντίσω για εσάς.
Ένα email   σας αρκεί.

Και μην ξεχνάτε, προϋπόθεση έκδοσης Visa για ταξίδι στη Κούβα είναι η επιτόπια και άμεση  ασφαλιστική σας κάλυψη με πρόγραμμα ιδιωτικής ασφαλιστικής εταιρίας. Χωρίς τη σχετική βεβαίωση VISA δεν εκδίδεται! Μαζί μου έχετε αυθημερόν, σε λιγότερο από 1 ώρα το συμβόλαιο σας μαζί με την απαιτούμενη δίγλωσση βεβαίωση ασφάλισης. 

----------------------------------
Σχετικά Θέματα:

 

 

 

 

 

Συνεργάτες


POLARIS0Eurelpir_logoAEDAKlogoma

Η αναδημοσίευση (ολική ή μερική), η περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο με οποιονδήποτε τρόπο ή μέσο  (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοστατικό, ηχογράφησης ή άλλο): ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ άνευ προηγουμένης γραπτής αδείας του διαχειριστού του www.travelsafe.gr  σύμφωνα με τη κείμενη  Ελληνική νομοθεσία και τους εν Ελλάδι ισχύοντες νόμους του διεθνούς δικαίου.