Ταξιδιωτική Ασφάλιση για απλά ταξίδια

 

Mondial Assistance
Για πολλούς η M.A. είναι το συνώνυμο της ταξιδιωτικής ασφάλειας. Τα προγράμματα της καλύπτουν επιτόπια και παγκόσμια τους ασφαλισμένους της στο εξωτερικό.
"Κατεβάσετε" τις παροχές και τους όρους των προγραμμάτων: Globy CLASSIC , Globy SUPER ανάλογα με τα κεφάλαια για τα οποία επιθυμείτε να καλυφθείτε, τη διάρκεια του ταξιδιού και τον προορισμό σας.
Το πρόγραμμα
SCHENGEN καλύπτει ταξίδια διάρκειας μέχρι και 90 ημερών στις χώρες της ομώνυμης συνθήκης τους πολίτες χωρών εκτός συνθήκης, ώστε να τους εγκριθεί η άδεια παραμονής / διέλευσης (VISA). Είναι χρήσιμο να το γνωρίζετε ώστε να διευκολύνονται συγγενείς και εμπορικοί σας συνεργάτες εάν πρόκειται να σας επισκευθούν.
Επιπρόσθετα
μπορείτε να επιλέξετε:
α) την προστασία σας από ενδεχόμενη επιβολή ακυρωτικών σε περίπτωση που αδυνατείτε να ταξιδέψετε, με το πρόγραμμα Cancellation .
β) Να αποφύγετε την οικονομική ζημιά από ενδεχόμενο κλείσιμο χιονοδρομικής πίστας όταν έχετε προαγοράσει πακέτο για ski - lifts σε χειμερινό θέρετρο, με το πρόγραμμα SKI .

Ασφαλιστείτε on line με 1 κλικ. Ακολουθόντας το link  μπορείτε να ασφαλιστείτε on line στο πρόγραμμα Globby Classic, να ασφαλιστείτε για το κίνδυνο των ακυρωτικών αλλά και να συνδιάσετε αυτές τις 2 καλύψεις.

CHARTIS
Διαθέτει 3 πολύ καλά προγράμματα ατομικών ταξιδιών με πληθώρα καλύψεων. Ισχύουν και εντός Ελλάδος (με 25% έκπτωση) και την δυνατότητα για συμπληρωματική προστασία για χειμερινά sports. 

ihi Bupa
Προσφέρει το εξαιρετικό πρόγραμμα παγκόσμιας κάλυψης Worldwide Travel Option, που διαθέτει η ihi-BupaIHI μέλος του ομίλου της BUPA. Είναι φτηνό για τις καλύψεις που προσφέρει & με μεγάλα όρια ηλικίας (79έτη) - χωρίς γεωγραφικούς /πολιτικούς περιορισμούς.
  
Από τη 1η Ιουλίου 2021 η Bupa σταματά τη διάθεση προϊόντων ταξιδιωτικής Ασφάλισης

Πρόγραμμα με λιτές παροχές, σε 3 παραλλαγές κεφαλαίων το οποίο καλύπτει απολογιστικά, παγκόσμια όπως και εντός Ελλάδος.

Ταξίδια στη Κούβα: Από τη 1η Μαϊου 2010 προϋπόθεση για την έκδοση της σχετικής VISA από τις προξενικές αρχές της Κούβας είναι η υποχρεωτική ταξιδιωτική ασφάλιση με πρόγραμμα εταιρίας που αναλαμβάνει την επιτόπια κάλυψη των εξόδων των ασφαλισμένων της.

Ασφαλιστείτε τώρα μέσω του TravelSafe στη Mondial Assistance. Μαζί με το συμβόλαιο θα λάβετε και τη σχετική δίγλωσση βεβαίωση ασφάλισης μέσα σε λίγα λεπτά!


Είναι χαρά μου να σας συμβουλέψω για την επιλογή προγράμματος σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους ασφαλιστικούς οργανισμούς της Ελληνικής και παγκόσμιας αγοράς.
Στείλτε μου μεσω email  τις λεπτομέρειες του ταξιδιού σας. Τη σχετική φόρμα μπορείτε να την βρείτε σε excel ή pdf στα downloads .  Θα σας βοηθήσω να κάνετε τη καλύτερη επιλογή.

------------------------
Σχετικά Θέματα

Ταξιδιωτική ασφάλιση ατομικού ταξιδιού με την

 

 

Προσφέρω εργασία: Επικοινωνία 

 

Συνεργάτες


pir_logoPOLARIS0AEDAKlogomaEurel

Η αναδημοσίευση (ολική ή μερική), η περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο με οποιονδήποτε τρόπο ή μέσο  (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοστατικό, ηχογράφησης ή άλλο): ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ άνευ προηγουμένης γραπτής αδείας του διαχειριστού του www.travelsafe.gr  σύμφωνα με τη κείμενη  Ελληνική νομοθεσία και τους εν Ελλάδι ισχύοντες νόμους του διεθνούς δικαίου.