Ταξιδιωτική Ασφάλιση

ts final10.png


«.. πολλῶν δ᾿ ἀνθρώπων ἴδεν ἄστεα καὶ νόον ἔγνω ..»

«κι' ανθρώπων γνώρισε πολλών τους τόπους και τη γνώμη»

Ὁμήρου "Οδύσσεια" - Μετάφραση Ζήσιμου Σιδέρη (1871-1933)
Εκδόσεις Ι. & Π. Ζαχαρόπουλου 1939

Τα ταξίδια ήταν και είναι για τον άνθρωπο μία συχνή δραστηριότητα σχεδόν καθημερινή, γεννημένη από μεγάλες ανάγκες, επιθυμίες . Δραστηριότητα γεμάτη εκπλήξεις και προκλήσεις.
Έτσι λοιπόν γνωρίζει άλλους τόπους, ανθρώπους, γλώσσες, κουλτούρες, γεύσεις, ηλιοβασιλέματα…

Για να συνεχίσετε να ταξιδεύετε προστατευμένοι, ασφαλιστείτε με προγράμματα που να σας καλύπτουν για περιστατικά πανδημιών, επιδημιών και πιό συγκεκριμένα λόγω του COVID-19.
Για πολλές χώρες που θα επισκευθείτε είναι προαπαιτούμενο πλέον και όχι μία δική σας προσωπική ανάγκη και επιλογή. 
Καλέστε με να σας κατατοπίσω σχετικά. 

Ταξίδι: Η μετακίνηση από ένα τόπο σε άλλο και παραμονή σε αυτόν για ορισμένο χρονικό διάστημα.
Ετυμολογικά
: προέρχεται από την "Τάξη", που δηλώνει την ύπαρξη συστήματος, οργάνωσης, όπου όλα τα πράγματα είναι τοποθετημένα στη σωστή θέση.
Στρατιωτική Ορολογία:
"Τάξις" σημαίνει τη διάταξη, δηλαδή τον τρόπο που παρατάσσονται οι στρατιωτικές ή οι ναυτικές δυνάμεις.

"Ταξίδιον": Υποκοριστικό του "τάξις". Στους ελληνιστικούς χρόνους το ταξίδι ήταν συνώνυμο της εκστρατείας. Αλήθεια ποιό ταξίδι και ποιά εκστρατεία μπορεί να έχει αίσιο τέλος χωρίς οργάνωση ;; 

 

Στη ζωή μας ταξιδεύουμε για πολλούς και διαφορετικούς λόγους: Ταξίδια περιήγησης και παραθερισμού, επαγγελματικά και εμπορικά, εκπαιδευτικά, αναψυχής και διακοπών, μέλιτος.  Συνταξιδιώτης μας είναι το "αναπάντεχο", το απρόοπτο με δυσάρεστες πολλές φορές συνέπειες.
Ακόμη πολλοί αστάθμητοι παράγοντες - που συνήθως χαρακτηρίζουμε ως "ατυχίες"μπορούν να το ματαιώσουν, εκμηδενίζοντας όλα όσα προσδοκούμε από αυτό.

Είναι λοιπόν απόλυτα αναγκαίο όταν σχεδιάζουμε τα ταξίδια μας να παίρνουμε προληπτικά μέτρα. Έτσι αν συμβεί "κάτι" δεν θα είμαστε απροετοίμαστοι. Επί πλέον εάν έχουμε κάνει και μία ταξιδιωτική ασφάλιση, τουλάχιστον θα αποζημιωθούμε σοβαρά για από τις συνέπειες των όσων δεν μπορέσαμε να προβλέψουμε.

Υποχρεωτική εκ του Άρθρου 11 Π.Δ. 190 / 2006 Ενημέρωση  του Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή


ma red.jpg  Ταξιδιωτική Ασφάλιση On Line    -  Travel Insurance On Line

Για την on line ασφάλιση, μπείτε με Mozzila, Chrome.

----------------
Σχετικά Θέματα:

 

Συνεργάτες


maEurelPOLARIS0AEDAKlogopir_logo

Η αναδημοσίευση (ολική ή μερική), η περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο με οποιονδήποτε τρόπο ή μέσο  (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοστατικό, ηχογράφησης ή άλλο): ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ άνευ προηγουμένης γραπτής αδείας του διαχειριστού του www.travelsafe.gr  σύμφωνα με τη κείμενη  Ελληνική νομοθεσία και τους εν Ελλάδι ισχύοντες νόμους του διεθνούς δικαίου.