Η Solvency IΙ περιληπτικά

Solvency II: Είναι η οδηγία της Ευρωπαϊκής Ένωσης που πρόκειται να εφαρμοστεί πανευρωπαϊκά από τον Νοέμβριο του 2012 σε όλες τις ασφαλιστικές εταιρίες. Όσες αδυνατούν να την εφαρμόσουν δεν θα έχουν δικαίωμα στην ύπαρξη. Πλέον δεν θα έχει σημασία πόσο "μεγάλη" είναι μιά ασφαλιστική εταιρία αλλά πόσο φερέγγυα και νοικοκυρεμένη.

Δημοσιεύω μία εξαιρετικά μεστή περίληψη της οδηγίας, την οποία εκπόνησε και παρουσίασε στους συνεργάτες του ο Περιφερειακός μου Διευθυντής στην Ευρωπαϊκή Πίστη κύριος Απόστολος Κολοβός.

Διαβάστε τη εδώ .

ΥΓ: Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή και αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την έγκριση του ιδίου, ή χωρίς προσυνεννόηση μαζί μου. Ευχαριστώ πολύ.

 

 

Συνεργάτες


pir_logomaAEDAKlogoEurelPOLARIS0

Η αναδημοσίευση (ολική ή μερική), η περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο με οποιονδήποτε τρόπο ή μέσο  (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοστατικό, ηχογράφησης ή άλλο): ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ άνευ προηγουμένης γραπτής αδείας του διαχειριστού του www.travelsafe.gr  σύμφωνα με τη κείμενη  Ελληνική νομοθεσία και τους εν Ελλάδι ισχύοντες νόμους του διεθνούς δικαίου.